BEAMSTART Logo

DiætistHuset

DiætistHuset Logo

Velkommen til DiætistHuset! Få hjælp til vægttab, irritabelt tarmsyndrom, PCO, sportsnæring, spiseforstyrrelser, diabetes, hjertevenlig kost, lav FODMAP, allergi osv. Vi tager også vare på gravide og sikrer en sund vækst af dit barn. 


Location

Roskilde, Denmark

Year Founded

Not Specified

Company Size

Not Specified

Jobs Available

No Open Positions

Funding Raised

Not Specified

Facebook

Not Specified

LinkedIn

Not Specified

Instagram

Not Specified

Y-Combinator

Not an alumni


About DiætistHuset

DiætistHuset, en dansk baseret organisation, det er din korteste vej til et sundt liv. Med et team af professionelle og specialiserede diætister, vores sundhedsvejledning hjælper dig med at omfavne en sund livsstil. Det der skiller os fra resten er vores dedikerede diætister, der er villige til at være til at, være din personlig hjælp, i fællesskab planlægge realistiske mål og holde dig motiveret gennem kurset.

Uanset om du lider af lidelser som irritabel tyktarm, fødevareallergi, diabetes, vægttab, spiseforstyrrelser eller har brug for en hurtigt tid omkring PCO'er og sportsnæring, kan du være sikker på kun at modtage det bedste råd. Vi er en erfaren gruppe af kliniske diætister, vi tager os også af, omsorg for børns sundhed og tilbyder tilpassede diætdiagrammer til gravide kvinder.

I et forsøg på at sprede vores tjenester over hele landetog til så mange som muligt har vi etableret 21 klinikker over hele landet. Hvis du ønsker at lave en aftale hos os på en af vores klinikker, skal du udfylde vores kontaktformular. Lad os hjælpe dig med en løsning.

Founders & Key People

Gitte Larsen Dreyer

Director of DiætistHuset

Share This Profile

Related Profiles

Maids Rus

Maid Agency In Singapore

500 Startups

Venture Capital

Hermitage

Cleaning Products Suppliers Singapore

TRIP HQ

Trips Made Easy

Hangover Helpers

House and dorm cleaning

BEAMSTART brings you the latest news, jobs, and events from all around the world on startups, technology, and business. Stay updated with industry news, plug-in to exciting events, and discover incredible career opportunities with the world's most innovative companies.

© Copyright 2022 BEAMSTART. All Rights Reserved.