BEAMSTART Logo

Gitte Larsen Dreyer

Gitte Larsen Dreyer's Photo

Director of DiætistHuset 


Join Date

March 2018

Country

Denmark

Gender

Female

Age

Not Specified

Email

Log In to Access

Facebook

Not Specified

LinkedIn

Not Specified


About Gitte Larsen Dreyer

Dietician and owner of DiætistHuset

Companies & Work

DiætistHuset

DiætistHuset

DiætistHuset, en dansk baseret organisation, det er din korteste vej til et sundt liv. Med et team af professionelle og specialiserede diætister, vores sundhedsvejledning hjælper dig med at omfavne en sund livsstil. Det der skiller os fra resten er vores dedikerede diætister, der er villige til at være til at, være din personlig hjælp, i fællesskab planlægge realistiske mål og holde dig motiveret gennem kurset.

Uanset om du lider af lidelser som irritabel tyktarm, fødevareallergi, diabetes, vægttab, spiseforstyrrelser eller har brug for en hurtigt tid omkring PCO'er og sportsnæring, kan du være sikker på kun at modtage det bedste råd. Vi er en erfaren gruppe af kliniske diætister, vi tager os også af, omsorg for børns sundhed og tilbyder tilpassede diætdiagrammer til gravide kvinder.

I et forsøg på at sprede vores tjenester over hele landetog til så mange som muligt har vi etableret 21 klinikker over hele landet. Hvis du ønsker at lave en aftale hos os på en af vores klinikker, skal du udfylde vores kontaktformular. Lad os hjælpe dig med en løsning.

Share This Profile

Featured Members from Denmark

Malthe Jørgensen

Co-founder of Eduflow

mathias horn

CO-OWNER CFO

Mads Ingwar

Co-founder of Invert

David Kofoed

Co-founder of Eduflow

Martin T.

Co-founder of Invert

Magnus Nyborg

Co-founder of Reshape Biotech

BEAMSTART brings you the latest news, databases, and jobs from all around the world on startups, technology, and business. Stay updated with industry news, plug-in to exciting community events, and discover incredible career opportunities with the world's most innovative companies.

© Copyright 2024 BEAMSTART. All Rights Reserved.