Gitte Larsen Dreyer

Director of DiætistHuset

Denmark Member Since Mar 16, 2018

Business Professional Services

About Gitte Larsen Dreyer

Dietician and owner of DiætistHuset

Companies & Work

DiætistHuset

Denmark

DiætistHuset, en dansk baseret organisation, det er din korteste vej til et sundt liv. Med et team af professionelle og specialiserede diætister, vores sundhedsvejledning hjælper dig med at omfavne en sund livsstil. Det der skiller os fra resten er vores dedikerede diætister, der er villige til at være til at, være din personlig hjælp, i fællesskab planlægge realistiske mål og holde dig motiveret gennem kurset. Uanset om du lider af lidelser som irritabel tyktarm, fødevareallergi, diabetes, vægttab, spiseforstyrrelser eller har brug for en hurtigt tid omkring PCO'er og sportsnæring, kan du være sikker på kun at modtage det bedste råd. Vi er en erfaren gruppe af kliniske diætister, vi tager os også af, omsorg for børns sundhed og tilbyder tilpassede diætdiagrammer til gravide kvinder. I et forsøg på at sprede vores tjenester over hele landetog til så mange som muligt har vi etableret 21 klinikker over hele landet. Hvis du ønsker at lave en aftale hos os på en af vores klinikker, skal du udfylde vores kontaktformular. Lad os hjælpe dig med en løsning.

EducationNo education information added yet.

News & PressNo press / links added yet.

Community Discussions

Join Date

March 2018

Country

Denmark

Gender

Female

Age

Not Specified

Email

Verified

Socials

Gitte Larsen Dreyer is based in Denmark

Gitte Larsen Dreyer is Looking For

More People

mathias horn

CO-OWNER CFO

Peter Reimers

Art Advisor & CEO of Aesir Fine Art

Finn Hinze

Regional Sales Manager APACME

Orsolya Bratová

Innovation & Entrepreneurship graduate

BEAMSTART is a hub for everything Startups, Entrepreneurship, and Innovation. Connect with a global community of people, and stay updated with the latest news, events, and opportunities.

 

Download the Community App

Connect with the BEAMSTART Entrepreneurship Community from the palm of your hands. Connect with CEOs/Founders, Investors, Business Leaders, and Professionals. Download below to instantly form partnerships and discover opportunities:

PlayStore ButtonAppStore Button

© 2016 - 2022 BEAMSTART. All Rights Reserved (Legal).